- Saberztus cepumus sajauc ar brūno cukuru un mīkstu sviestu. Ja masa liekas pārāk sausa, piemaisa arī 1 ēdamkaroti ūdens, masu ieklāj 20 cm lielas, ar cepampapīru izklātas tortes veidnes dibenā, stingri sablīvējot. Liek ledusskapī, kamēr gatavo krēmsiera pildījumu.
- Olas sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru, iemaisa atsevišķi sakultu krēmsieru. Masu klāj veidnē virs cepumu pamatnes, liek krāsnī, 180 grādu temperatūrā cep 45–50 minūtes, līdz kūka ir izcepusies, uzpūtusies un virspusē sākusi nedaudz apbrūnēt. Noliek atdzist, atdziestot tā sakritīsies.
- Gatavo ķirbja pildījumu virskārtai. Ķirbju biezenim pievieno kanēli, iebiezināto pienu, iemaisa norīvētu citrona miziņu, piespiež sulu, visu labi sajauc.
- Ūdenī uzbriedinātu želatīnu sildot izšķīdina, tajā iemaisa pāris ēdamkarotes biezeņa, tad želatīnu lej klāt visam biezenim, to nepārtraukti maisot, un, neļaujot masai sastingt, veikli pārlej atdzesētai ceptajai kūkai. Nolīdzina un vismaz uz pāris stundām liek ledusskapī sastingt.
- Sastingušu kūku pirms pasniegšanas grezno ar putukrējumu, kam pievienota 1 ēdamkarote cukura un 1 tējkarote vaniļas cukura, rudens avenēm un piparmētru lapiņām. Ja ir, var pārkaisīt žāvētu aveņu gabaliņus.