1. Katlā lej 3–4 ēdamkarotes olīveļļas. Kad tā uzkarsusi, pievieno smalki sagrieztu sīpolu un sakapātus ķiplokus. Cep 2–3 minūtes. Pievieno tējkaroti karija, pa pustējkarotei kumīna, koriandra, maltās paprikas, piparus, smaki sagrieztu ingveru un šķipsniņu sāls. Maisot cep vēl 5 minūtes.
2. Pievieno konservētos tomātus. Sautē 5 minūtes un tad pievieno 1–2 glāzes ūdens. Vāra 10–15 minūtes.
3. Pievieno kubiņos sagrieztu batāti un kartupeļus. (Ja izmanto nevārītas lēcas, tad tās liek klāt kopā ar kartupeļiem, kā arī pievieno vēl glāzi ūdens.) Vāra, līdz kartupeļi kļuvuši gandrīz mīksti.
4. Pievieno kokosriekstu pienu, lēcas (ja izvēlas jau vārītas) un sāli pēc garšas. Vāra vēl 5 minūtes.
5. Katlu noņem no plīts, pievieno spinātus, samaisa un atstāj uz 2 minūtēm.
Pasniedz ar vārītiem rīsiem, svaigu kinzu, laima šķēlīti. Var pievienot nedaudz svaiga čili, kā arī ēdienu papildināt ar apceptām lavaša šķēlēm.