- Izvārītiem, sastampātiem kartupeļiem pievieno sviestu, 1 olas dzeltenumu, 2 ēdamkarotes miltu, sāli un piparus, labi sajauc un padzesē.
- Iemaisa sarīvētu sieru un sakapātas pētersīļu lapiņas, ledusskapī atdzesē.
- No masas ar plaukstām veido nelielas bumbiņas, tās apviļā miltos, pēc tam sakultā olā, tad rīvmaizē.
- Eļļu ielej katliņā, apmēram 3 cm augstumā, un uzkarsē, tajā pa daļām liek kartupeļu bumbiņas, apgrozot dažās minūtēs izvāra zeltainas un gatavas.
- Liek uz papīra dvieļa, lai notecētu liekā eļļa.
- Pasniedz karstas, klāt var pagatavot mērci, skābajam krējumam pēc garšas pievienojot sinepes, medu, citrona sulu, sāli un piparus, var pievienot arī saberztu ķiploka daiviņu.
Kartupeļu un siera kroketes

- Sarežģītība
- Zema
- Izmaksas
- Lēti
- Kopējais laiks
- 1st