Ļoti garšīgi salāti, kuru īpašais knifiņš ir mērce – tai jābūt pašķidrai, lai visas kartupeļu šķēlītes taptu jauki apņemtas. Tāpēc sastāvdaļās minētajam skābajam krējumam vēlams būt diezgan šķidram – ja tāda nav, biezu skābo krējumu daļēji var pašķaidīt ar paniņām vai kefīru.
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Personas
2
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
5m
Kopējais laiks
20m
12 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
4 nelieli jaunie kartupeļi
2 olas
3 ēdamkarotes skābā krējuma (labāk liesāka un šķidrāka)
2 ēdamkarotes majonēzes
1 tējkarote Dižonas sinepju
1 ēdamkarote gurķu marinādes (vai kaperu marinādes)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!