• Kartupeļu salāti ar kūpinātu lasi un sparģeļiem Abgunstes muižas gaumē

    Salāti
    Ilze Klapere
    1. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Ideālie brīvdienas brokastu salāti, kad visiem gribas tā lēnām dzīvoties koku paēnā un mieloties ar kaut ko vieglu, kraukšķīgu, pikantu un garšīgu. Īpašo noti salātiem piešķir muižas saimnieka Jāņa Avotnieka svaigi kūpināta zivs fileja tikko no kūpinātavas.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    10m
    Kopējais laiks
    25m

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē