Ideālie brīvdienas brokastu salāti, kad visiem gribas tā lēnām dzīvoties koku paēnā un mieloties ar kaut ko vieglu, kraukšķīgu, pikantu un garšīgu. Īpašo noti salātiem piešķir muižas saimnieka Jāņa Avotnieka svaigi kūpināta zivs fileja tikko no kūpinātavas.
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
10m
Kopējais laiks
25m
Sastāvdaļas:
1 ledussalāta galviņa
10-12 vārīti jaunie kartupelīši
8-10 vārītas paipalu olas
sparģeļu bunte
karsti kūpināta laša vai foreles fileja
Mērcei:
1 ēdamkarote majonēzes
2 ēdamkarotes skābā krējuma
2 ēdamkarotes sinpeju (graudainās un parastās, kādas labāk garšo)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!