• Kartupeļu biezenis beļģu gaumē. Garšīgi ar cepamdesiņu!

    Vakariņas
    Daina Lapiņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Stoemp ir tradicionāls flāmu ēdiens – kartupeļu un/vai citu sakņu biezenis ar garšaugiem un zaļumiem, pasniegts ar desiņām vai bekonu. Visnotaļ latviski izklausās, vai ne?
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    35m
    1 vērtējums
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē