Vai olu pagatavošanas versijas un dažādi knifi vispār ir uzskaitāmi? Šķiet, ka ne. Lūk, samērā vienkāršs olu kultenis, kuram īpašo raksturu un kreftīgumu piešķir zaļais čili un aitas siers.
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Personas
3
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
10m
Kopējais laiks
20m
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
20 g sviesta
1 sīpols
1 sarkana paprika
1-2 svaigas zaļās čili pākstis (var arī citu krāsu, bet zaļajam ir īstais labums)
2 nelieli tomāti (vai 2 saujas ķirštomātiņu)
6 olas
sāls un svaigi malti melnie pipari pēc garšas
100 g aitas siera Feta (ja nav pieejams, var izmantot kādu citu ar pikantāku garšu, arī kazas siers der)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!