- Uz pannas liek sviestu un tajā apcep saldētos kabaču gabaliņus.
- Pieber iepriekš atlaidinātas saceptās saldētās sēnes (ja nav saceptas pirms saldēšanas, to izdara, pievienojot arī sakapātu sīpolu un ķiploka daiviņu), sāli, piparus un apcep visu kopā. Ieslēdz cepeškrāsni uz 220 grādiem.
- Divas saldētas kārtainās mīklas plāksnītes atlaidina, katru pārgriež uz pusēm, iegūstot četrus mīklas kvadrātus.
- Katru kvadrātu izrullē mazliet lielāku, liek uz cepampapīra, kas pārklāts pannai vai restītēm.
- Katram mīklas kvadrātam vidū liek saceptās sēnes un pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Mīklu no malām rūpīgi aizloka ciet tā, lai vidus paliek vaļā.
- Sakuļ olas dzeltenumu un pārsmērē pīrādziņu maliņas, tad liek cepties 220 grādos apmēram 15 minūtes (līdz zeltaini brūni).