• Kad gribas pagatavot ko vieglu, bet īpašu. Asā garneļu zupa.

    Zupas
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    6. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Asā garneļu zupa
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Asā garneļu zupa
    Viegla un liesa, taču nepārspējami aromātiska un garšīga. Austrumnieciska dzidrā zupa ar kraukšķīgām garnelēm un nūdelēm, kā arī čili un ingvera asumiņu mundrākam noskaņojumam.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m
    • Nūdeles pagatavo pēc instrukcijas uz iepakojuma.
    • Katliņā lej buljonu, pievieno gareniski pārgrieztu citronzāli, plānās šķēlītēs sagrieztu ingveru un čili, uzvāra un tad lēni vāra 5 minūtes.
    • Liek klāt zirņu pākstis, uz pusēm pārgrieztas sēnes, pāris minūtes vāra.
    • Pievieno nolobītas garneles un uz pusēm pārgrieztus tomātiņus, vāra vēl pāris minūtes, līdz garneles kļūst rozā.
    • Izņem citronzāli, iemaisa laima sulu.
    • Nūdeles sadala bļodiņās, pārlej zupu, servē ar laima daiviņām.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē