«Dārzā ik pa laikam iesēju rukolu, tad visu vasaru ir svaigas lapiņas. Rukola labi sader ar ceptiem kabačiem, un kabači savukārt ļoti garšīgi sanāk, cepti tieši kokosriekstu eļļā. Pa virsu pesto, kuru sablendēju no sava dārza zālēm un nezālēm. Sanāk ļoti zaļi salāti, un zaļo krāsu vasarā vajag apēst daudz!» pārliecināta Sigita Pļaviņa.
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
10m
Kopējais laiks
20m
6 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
2 feini, tvirti kabacīši (var dažādās krāsās)
kokosriekstu eļļa cepšanai
sāls un svaigi malti melnie pipari pēc garšas
sauja rukolas lapiņu
Garšaugu pesto:
kinza, pētersīļi, dilles, kāda piparmētras lapiņa, balanda, virza u.c.
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!