• Kabaču ripas ar garšaugu pesto un rukolu. Aktrises un dziedātājas Sigitas Pļaviņas recepte

    Kabaču ēdieni
    Ilze Klapere
    4. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    «Dārzā ik pa laikam iesēju rukolu, tad visu vasaru ir svaigas lapiņas. Rukola labi sader ar ceptiem kabačiem, un kabači savukārt ļoti garšīgi sanāk, cepti tieši kokosriekstu eļļā. Pa virsu pesto, kuru sablendēju no sava dārza zālēm un nezālēm. Sanāk ļoti zaļi salāti, un zaļo krāsu vasarā vajag apēst daudz!» pārliecināta Sigita Pļaviņa.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    10m
    Kopējais laiks
    20m
    6 vērtējumi
    5/5

    Vēl idejas ar kabačiem:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē