Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam 2025. gadam!
ABONĒT! ABONĒT!
  • Kā sagatavot torti dekorēšanai? Plus klasiska krēma recepte apsmērēšanai

    Kā pareizi?
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    8. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Seko aprakstam un viss izdosies! Pats galvenais – krēmu pa biskvīta kārtām izsmērēt gludi un vienmērīgi, lai torte būtu taisna.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    2 vērtējumi
    5/5

    RECEPTE – KLASISKS KRĒMS TORTES APZIEŠANAI

    Visas sastāvdaļas – saldo krējumu, maskarpones sieru, cukuru un vaniļas cukuru – liek piemērotā traukā un sakuļ viendabīgā krēmā.

    Vēl labi padomi:

     

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk