Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam nākamajam gadam!
ABONĒT!
  • Kā izvārīt vistas fileju, lai tā nebūtu sausa un bezgaršīga?

    Kā pareizi?
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    24. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības žurnāls Santa arhīva (Shutterstock)
    Kā panākt, lai vārīta vistas fileja vārot nesanāk sausa un bezgaršīga? Pamēģini šo metodi un pārliecinies – tā tik tiešām strādā!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    5m
    Pagatavošana
    25m
    Kopējais laiks
    30m
    11 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē