• Kā izvārīt garšīgu un bagātīgu tomātu mērci?

    Mērces
    Ilze Klapere
    11. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Jānis Kairis
    Būtībā tomātu mērci var vārīt visādos veidos, galvenais ir vispirms apcept kādu sīpolaugu, lai sātīgāka garša. Šajā receptē tomāti kopā ar kabačiem, puravu, čili un pētersīļiem rada aromātisku un garšās bagātīgu mērci, kuru var pat pasniegt kā zupu!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    40m
    Kopējais laiks
    50m
    5 vērtējumi
    5/5

    Vēl idejas ar tomātiem:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē