Būtībā tomātu mērci var vārīt visādos veidos, galvenais ir vispirms apcept kādu sīpolaugu, lai sātīgāka garša. Šajā receptē tomāti kopā ar kabačiem, puravu, čili un pētersīļiem rada aromātisku un garšās bagātīgu mērci, kuru var pat pasniegt kā zupu!
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
40m
Kopējais laiks
50m
6 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
1 kg tomātu
1 puravs vai saldais sīpols
2 nelieli kabacīši (vai viens lielāks, bet bez sēklām)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!