Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam 2025. gadam!
ABONĒT! ABONĒT!
  • Kā izcept sulīgas brieža vai aļņa gaļas kotletes? Pamēģini šo īpašo piedevu!

    Gaļas ēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    13. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Medījuma gaļa ir liesa, tāpēc tai bieži maļ klāt kādu mājas cūkas treknumu. Taču šīs receptes knifs slēpjas sasaldētā sviestā – tieši tāds, tikko no saldētavas, tas jāmaļ klāt gaļai. Saldētais sviests cepoties kūst un piešķir kotletēm sulīgumu un īpaši labu – dabisku –garšu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    8 vērtējumi
    3.75/5

     

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk