Medījuma gaļa ir liesa, tāpēc tai bieži maļ klāt kādu mājas cūkas treknumu. Taču šīs receptes knifs slēpjas sasaldētā sviestā – tieši tāds, tikko no saldētavas, tas jāmaļ klāt gaļai. Saldētais sviests cepoties kūst un piešķir kotletēm sulīgumu un īpaši labu – dabisku –garšu.
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
8 vērtējumi
3.75/5
Sastāvdaļas:
melnie graudu pipari, smaržīgie pipari, kadiķogas (pēc garšas)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!