Ļoti, ļoti garšīga sēņu zupa, kuras recepte pie mums atceļojusi no Karpatu kalniem, kuru visi lasa un kaltē baravikas kā traki! Zupu uzvārīt nav ne grūti, ne ilgi – visa burvība slēpjās kaltētajās sēnēs. Ja tādu pie rokas nav, var tīri labi iztikt arī ar saldēto meža sēņu maisījumu (ir pieejams Rimi, piemēram), kā arī sēņu buljona kubiņu. Šī ir zupa, kura prasa maz resursus un laiku, taču ēdāji būs sajūsmā un noteikti prasīs otru porciju.
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
40m
Sastāvdaļas:
brangs burkāns, sagriezts nelielos gabaliņos
sīpols, sagriezts pusmēnešos
sauja svaigu vai saldētu un atlaidinātu sēņu pēc pašu ieskatiem
1 ēdamkarote tomātu pastas
pāris ēdamkarotes miltu
3 kartupeļi, sagriezti nelielos gabaliņos
30 g kaltētu un izmērcētu meža sēņu, viegli nospiestas
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!