• Japāņu dzidrā sēņu zupa

    Zupas
    Daina Lapiņa
    31. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Japāņu dzidrā sēņu zupa
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Japāņu dzidrā sēņu zupa
    Viegla, veģetāra, veselīga – umami garšas bagāta zupa vienkārši pagatavojamām vakariņām. Šai zupai nav nepieciešamas dārgas sastāvdaļas vai ilga pagatavošana, lai iegūtu izteiksmīgu, eksotisku garšu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    50m

     

    • Sīpolus rupji sagriež, katliņā sakarsētā eļļā cep mīkstus un brūnus.
    • Lej klāt buljonu ( ja nav, tad ūdeni), liek klāt sagrieztus selerijas kātus, burkānus, ķiplokus, ingveru, sāli, piparus.
    • Lēni vāra 40–45 minūtes, tad nokāš, biezumus izmet.
    • Buljonu lej atpakaļ katliņā, liek klāt plānās šķēlītēs sagrieztas sēnes un sojas mērci, ja vajag, arī sāli, vēlreiz uzvāra.
    • Pasniedzot zupu pārlaista ar čili mērci, pārkaisa lociņus, virsū liek mikrosalātus.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē