• Izmēģini šādu! Kartupeļu pica

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    8. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kartupeļu pica
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Kartupeļu pica
    Maiga, kraukšķīga, sātīga un ekonomiska. Turklāt bez glutēna! Kartupeļu pica būs neparastas, gardas vakariņas, pagatavojamas no pašiem vienkāršākajiem produktiem, kas ir tavā pieliekamajā! Mocarellas vietā vari ņemt arī kādu citu maigu, labi kūstošu sieru.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    25m
    Kopējais laiks
    45m
    • Kartupeļus sarīvē sīkās skaidiņās, ieliekot salocītā marlē, sulu nospiež.
    • Masai pievieno sarīvētu sieru, olu, eļļu, sāli un piparus, samīca, saveļ bumbā un uz cepampannā ieklāta viegli ietaukota cepampapīra saplacina apaļā plācenī apmēram 25 cm lielumā.
    • Liek krāsnī, 220 grādu temperatūrā cep, līdz plāceņa maliņa sāk iekrāsoties, 25–30 minūtes.
    • Tad virsū liek saplēstas siera strēmelītes, desas šķēlītes, uz pusēm pārgrieztus tomātiņus, garšaugus, cep, līdz siers izkūst un viss ir skaisti apcepies.
    • Izceptu picu pārliek ar bazilika lapiņām.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē