- Krāsni sakarsē līdz 180 grādu temperatūrai. Ietauko 20×20 cm lielu cepamtrauku.
- Pannā virs vidēji lēnas liesmas izkausē sviestu.
- Iemaisa cukīni un linsēklas, piešauj drusku sāli un piparus. Ļauj atdzist.
- Iejauc sieru, pētersīļus, olas.
- Masu izklāj cepeštraukā. Vienmērīgi pārkaisa sēkliņas un viegli piespiež.
- Cep apmēram 30 minūtes. Atdzesē un sagriež gabaliņos.
Izcils brokastīm un līdzņemšanai: flepdžeks
Uzkodas un salāti
14. oktobris, 2020
Komentēt
Garšīga, sātīga, šķiedrvielām un veselīgajām taukskābēm bagāta uzkoda, kas noderēs brokastīs kā arī līdzņemšanai uz darbu vai pārgājienā!