• Itāļu biscotti

    Deserti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    22. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Biscotti
    Foto: Ieva Andersone
    Biscotti
    Itāļu cepumi biscotti ir populāri visā pasaulē: tie ir eleganti mandeļu cepumi ar riekstiem un kaltētiem augļiem vai šokolādi. Uzburiet savā virtuvē Itālijas garšu!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    1st 20m

     

    • Saputo olas ar cukuru un vaniļas sēkliņām.
    • Pievieno eļļu.
    • Sajauc miltus ar cepamo pulveri un iemaisa olu maisījumā.
    • Riekstus apgrauzdē uz cepamās plāts 160 grādos apmēram 10 minūtes.
    • Olu maisījumam pievieno riekstus un kaltētās dzērvenes, samaisa, līdz masa viendabīga.
    • Ieteicams maisījumam ļaut atpūsties ledusskapī līdz rītam.
    • Nākamajā dienā izklāj plāti ar cepampapīru, uz tā veido 4–5 cm diametra veltnīšus visas plāts garumā.
    • Cep 180 grādos apmēram 30 minūtes vai – līdz cepumi zeltaini.
    • Izņem plāti no cepeškrāsns un ļauj atpūsties 5–10 minūtes, tad sagriež šķēlēs.
    • Izkārto uz plāts ar griezuma vietu uz augšu un cep 140 grādos vēl 15–20 minūtes.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē