- Saputo olas ar cukuru un vaniļas sēkliņām.
- Pievieno eļļu.
- Sajauc miltus ar cepamo pulveri un iemaisa olu maisījumā.
- Riekstus apgrauzdē uz cepamās plāts 160 grādos apmēram 10 minūtes.
- Olu maisījumam pievieno riekstus un kaltētās dzērvenes, samaisa, līdz masa viendabīga.
- Ieteicams maisījumam ļaut atpūsties ledusskapī līdz rītam.
- Nākamajā dienā izklāj plāti ar cepampapīru, uz tā veido 4–5 cm diametra veltnīšus visas plāts garumā.
- Cep 180 grādos apmēram 30 minūtes vai – līdz cepumi zeltaini.
- Izņem plāti no cepeškrāsns un ļauj atpūsties 5–10 minūtes, tad sagriež šķēlēs.
- Izkārto uz plāts ar griezuma vietu uz augšu un cep 140 grādos vēl 15–20 minūtes.