- Katliņā ar biezu dibenu uz uguns lēni izkausē un uzkarsē medu un sviestu, nevāra, no uguns noņem un iemaisa sodu.
- Masa sāk burbuļot un vairākkārtīgi palielinās apjomā. Pievieno šķipsniņu sāls un cukuru, maisot izkausē. Uz brīdi noliek padzesēt.
- Viegli sakuļ olas, pievieno padzesētai medus masai, labi sajauc.
- Piesijā un iemaisa miltus, sajauc un izgāž uz miltiem pārkaisīta galda. Samīca ne pārāk stingru, gludu, nedaudz lipīgu mīklu.
- To saveļ desā, sadala 9 daļās, katru saveļ bumbiņā.
- Pa vienai bumbai katru uz cepampapīra izrullē ļoti plānā, apaļā plāksnē. Virsū liek 18–20 cm lielu šķīvi vai veidni, ar nazi apgriež apkārt, lieko mīklu noņem.
- Liek cepešplātnē, kas pārklāta ar cepamo papīru, sadursta mīklu ar dakšiņu, lai neuzpūšas, un 180 grādu temperatūrā sakarsētā krāsnī cep 5–7 minūtes zeltaini brūnu.
- Kamēr viena plāksne cepas, gatavo nākamo. Tā turpina, līdz visas plāksnes izceptas. Katru plāksni atdzesē atsevišķi. Tāpat izcep arī mīklas atgriezumus, tie noderēs beigās.
- Skābajam krējumam pieber pūdercukuru un ar mikseri puto, līdz krējums kļuvis biezs. Jāputo diezgan ilgi, bet tas tik un tā neuzputosies kā saldais krējums.
- Plāksnes liek citu virs citas, pa starpām, virsu un malu noklājot ar putoto krējumu.
- Virsu un malu pārber ar saberztu cepto atgriezumu mīklu. Kūkas virsai gar malu pārkaisa sadrupinātus ceptos riekstus. Pēc patikas papildus var izgreznot arī ar citiem rotājumiem.
- Kūku vislabāk sagatavot pāris dienu iepriekš, lai tā ledusskapī labi var savilkties.