- Olas sakuļ, pievieno sāli, piparus un sakapātus zaļumus.
- Pannā* uz vidējas uguns izkausē sviestu, karstumam jābūt tādam, lai sviests paliek nesabrūnējis.
- Olu masu lej pannā un strauji maisa, lai tekstūra izveidoties pēc iespējas viendabīgāka.
- Maisa apmēram 30 sekundes, tad apstājas, uzkaisa sieru, samazina karstumu.
- Ar lāpstiņu izlīdzina masu, lai nebūtu tukšumu, sagāž pannu uz vienu pusi un no augšas ar lāpstiņu sāk locīt omleti rullītī.
- Kad omlete aizlocīta, līdz panna sašaurinās un vairs nav vietas, atlikušo maliņu pieloka no otras puses.
- Rezultātā uz pannas rullītim šuve paliek uz augšu, un uz šķīvja omleti izliek, apgriežot ar šuvi uz leju.
* Vispiemērotākā būs 28 cm diametra panna.