- Bļodā sajauc miltus ar cepamo pulveri, ingveru, kanēli, liek klāt 140 g mazos gabaliņos sagriezta sviesta, visu saberž rīvmaizes konsistencē.
- Katliņā maisot karsē pienu, sīrupus, muskovado cukuru, līdz izkūst, bet neuzvāra. Nepārtraukti maisot, šķidrumu lej miltu un garšvielu maisījumā. Iemaisa 1 olu un labi sakuļ viendabīgā pabiezā mīklā.
- To lej ar cepampapīru izklātā 20 cm lielā kūkas veidnē ar augstu malu. 160 grādu temperatūrā cep 1 stundu un 10–15 minūtes. Atdzesētu nolīdzina, nogriežot uzkalniņu virspusē. Kūku horizontāli pārgriež uz pusēm.
- Pagatavo citronu un apelsīnu krēmu. Katliņā sakuļ 2 olas ar cukuru, cieti, apelsīna un citrona sulu un norīvētu apelsīna miziņu.
- Pievieno gabaliņos sagrieztus 75 g sviesta, maisot karsē, līdz krēms uzvārās un sabiezē. Atdzesētu to sadala 2 daļās.
- Vienai daļai piemaisa pusi sasmalcinātu cukuroto ingvera gabaliņu. Otru krēma daļu pievieno krēmsieram, labi sakuļ un iemaisa saputotu krējumu.
- Pārgrieztās kūkas apakšējo daļu pārklāj ar pusi citronu un apelsīnu krēma ar sasmalcināto ingveru, virsū tam biezā kārtā klāj pagatavoto krēmsiera krēmu.
- Liek virsū kūkas augšējo daļu, arī to pārklāj ar atlikušo citronu un apelsīnu krēmu un krēmsiera krēmu.
- Arī kūkas malu pārklāj ar krēmu, to nolīdzinot.
- Kūku grezno ar brūnās un baltās šokolādes konfektēm, dzērvenēm, cukurotajiem ingvera gabaliņiem, rozmarīna zariņiem. Greznojumu var viegli pārkaisīt ar pūdercukuru.