• Iemarinē gardās gurķu šķēlītes! Burgeriem, sviestmaizēm un arī ziemai

    Konservēšana
    Daina Lapiņa
    10. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sviestmaižu gurķi
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Sviestmaižu gurķi
    Kraukšķīgie gurķīši lieliski garšos līdzņemamās sviestmaizītēs, hotdogos un burgeros, kā arī vienkārši piedevās pamatēdieniem.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    2 vērtējumi
    2.5/5
    • Gurķus sagriež ripiņās, sīpolus – plānās šķēlītēs.
    • Liek caurdurī virs bļodas, sajauc ar sāli, uz pāris stundām atstāj.
    • Tad nospiež, izklāj starp papīra dvieļiem, atstāj nosusēt līdz nākamajai dienai.
    • Visas marinādes sastāvdaļas sajauc, katliņā karsējot uzvāra, pārlej sterilās burkās ieliktiem gurķiem, aizvāko.
    • Atdzesētus liek ledusskapī.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē