Zupa, kas jāvāra lielā katlā, jo tā labi garšo arī nākamajā un aiznākamajā dienā. Galvenais, ielikt zupā visas norādītās sastāvdaļas, tostarp arī gurķu marinādi. Pēc svētkiem pāri palikušās gaļiņas zupai piešķir īpašu garšu un aromātu.
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
35m
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
2 sīpoli
1 selerijas kāts
saujas lieluma gabaliņš selerijas saknes
4 burkāni
1 maza paprika
2 ķiploka daiviņas
2 saujas rīsu (labāk basmati)
2 ēdamkarotes tomātu pastas
sauja kinzas kātu
1,5–2 litri ūdens
apmēram 300 g dažādu cepeša gabalu
6 marinēti, vidēja izmēra kdiļļu saišķītis raukšķīgi gurķi (un krietna šļuka marinādes)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!