• Ideja brokastīm – gaisīga, smalki rīvēta ola!

    Uzkodas un salāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    26. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" (publicitātes foto) arhīva
    Brokastu maizītes ar smalki rīvētu olu – it kā nekas revolucionārs, un tomēr, smalki sarīvēta, ola ir īpaši gaisīga un burtiski kūst uz mēles.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    15m
    2 vērtējumi
    5/5
    • Gatavo šādi: olu liek katliņā vārošā ūdenī un  cieti novāra (10 minūtes).
    • Liek ledusaukstā ūdenī.
    • Apgrauzdē šķēli savas iecienītākās maizes un apslaka ar olīveļļu.
    • Pāri klāj sastampātu avokado, ko pārkaisa ar sāli un čili pārslām, kā arī nedaudz pārslaka citrona sulu.
    • Un te seko punkts uz i. Atdzisušu olu sarīvē uz smalkās rīves un klāj pāri maizītei.
    • Šādi – ar smalki sarīvētu olu – var bagātināt arī makaronu ēdienus, krēmzupas, salātus utt.
    • Noteikti liesāka un veselīgāka alternatīva ierastajam sieram!

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē