• Hokejista Edgara Masaļska ģimenes sēņu receptes – gaileņu žuljēns un marinētas baravikas!

    Sēņu ēdieni
    Santa.lv
    Santa.lv
    7. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No Masaļsku ģimenes personiskā arhīva
    Bijušais Latvijas hokeja izlases vārtsargs Edgars Masaļskis un viņa sieva fitnesa trenere un uztura konsultante Ieva Masaļska ir izslavēti sēņotāji, kas katru gadu no meža nes laukā spaiņiem baraviku, beku un gaileņu. Ieva dalās ar pārbaudītām un ļoti vienkāršām receptēm.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    4 vērtējumi
    5/5

    Marinētas baravikas

    Gaileņu žuljēns 2 personām

    1. Apcep smalki sagrieztus sīpolus ar gailenēm (daudzums tāds, lai sanāk diviem nelieliem karstumizturīgiem trauciņiem). 
    2. Miltu vietā izmanto divus olu baltumus, uzmanīgi tos atdala no dzeltenuma. 
    3. Sajauc apceptās gailenes un sīpolus ar olu baltumiem. 
    4. Pievieno sāli un piparus pēc garšas. 
    5. Kārto nelielos trauciņos un pārkaisa ar sieru. 
    6. Liek cepeškrāsnī uz 10 minūtēm.

    Citas slavenību receptes:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē