- Izsijātus miltus ar šķipsniņu sāls sajauc lielā bļodā.
- Miltu vidū izveido bedrīti, tajā iesit olu, pievieno kausētu sviestu un siltu ūdeni.
- Ar dakšu vai karoti sajauc, tad ar rokām samīca, pēc vajadzības pievienojot vairāk miltu vai ūdens, līdz izveidojas vidēji mīksta, gluda mīkla.
- To sadala daļās un katru izrullē garā, tievā desiņā.
- Desiņas sadala nelielos gabaliņos, pa daļām liek uzvārītā viegli sāļā ūdenī, līdz uzpeld.
- Vēl mirkli vāra, tad ar putu karoti izņem.
- Sēnes sagriež gabaliņos, lielā pannā sakarsētā sviestā apmaisot apcep gaiši brūnas.
- Liek klāt sasmalcinātu sīpolu un gabaliņos sagrieztu bekonu, arī tos apmaisot cep dažas minūtes.
- Pēc garšas pieber sāli un piparus.
- Pievieno un iemaisa vārītās klimpas, cep, līdz tās sāk apbrūnēt.
- Pasniedzot pārkaisa ar sagrieztiem lociņiem un dillēm.