• Gurķīši vīna etiķa un medus marinādē

    Marinējumi
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    31. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības «Žurnāls Santa» arhīva (Shutterstock)
    Gatavojot ar baltvīna etiķi, gurķiem burkās ir skaista krāsa, bet ar sarkano etiķi – izskatās ne visai, taču garša tīkama, savukārt paši gurķīši – īpaši kraukšķīgi!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    2st
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    2st 20m
    1 vērtējums
    5/5

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē