• Grūbas ar cūkgaļu, sēnēm un ķirbi

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    1. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Grūbas ar cūkgaļu, sēnēm un ķirbi
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Grūbas ar cūkgaļu, sēnēm un ķirbi
    Pusstundā pagatavojams, ļoti sātīgs un gards vakariņu sautējums. Iepriecini savu dienas darbos sagurušo ģimeni!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    25m
    Kopējais laiks
    45m
    1 vērtējums
    5/5

     

    • Gaļu sagriež nelielos gabalos, katliņā uzkarsētā eļļā apgrozot apcep.
    • No katliņa izņem, vietā liek mazos gabaliņos sagrieztu sīpolu un burkānu, apcep.
    • Pievieno arī sagrieztas sēnes, apmaisot apcep. Liek atpakaļ katliņā gaļu, pārber sasmalcinātus ķiplokus un grūbas, pārlej litru karsta ūdens.
    • Pievieno arī garšaugu maisījumu, sāli, piparus, laurlapu, uzvāra un, ik pa laikam apmaisot, lēni sautējot vāra, līdz gaļa un grūbas ir mīkstas un tikpat kā viss šķidrums ievārījies. Papildina ūdeni, ja tas ievārās pārāk ātri.
    • Pa to laiku nomizotu ķirbi sagriež kubiņos, pannā uzkarsētā eļļā apcep un pievieno katliņa saturam.
    • Pasautē vēl 10 minūtes – ja vajag, iemaisa vēl sāli un piparus, tad no uguns noņem.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē