• Grilētas vistas filejas iesmiņi

    Vistas gaļas ēdieni
    Daina Lapiņa
    16. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Salīdzinoši ar citiem garšaugiem kā, piemēram, baziliku, timiānu un rozmarīnu, majorānu lietojam reti, lai arī tas atrodams teju visu pārtikas veikalu garšvielu stendos. Iesakām pamēģināt, jo tas labi iederas gan uz grila gatavotos ēdienos, gan tomātu mērcēs un marinādēs.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    25m
    Pagatavošana
    15m
    Kopējais laiks
    40m

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē