• Grieķu jogurta krēms ar medu un valriekstiem

    Deserti
    Laura Dumbere
    10. novembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Garšo dievīgi, jo grieķu jogurts krēmam dod vieglumu, svaigumu un patīkamu skābenumu, bet medus un rieksti – saldu un rūgtenu noti. Krēmu var pasniegt arī ar svaigiem augļiem un ogām, ar aprikožu ievārījumu un apgrauzdētām auzu pārslām.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    8-10
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    3st
    Kopējais laiks
    3st 20m
    2 vērtējumi
    5/5

    Padoms! Ja gatavo pusi no receptē minētās porcijas, lieto 3 tējkarotes želatīna.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē