• Garšvielās un medū cepti burkāni un pastinaki

    Pamatēdieni
    8. maijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Nomizotus pastinakus gareniski sagriež 4–6 daļās, burkānus pārgriež uz pusēm, sīpolu sagriež daivās.
    • Pārlaista ar eļļu un medu, pārkaisa VEGETA Natur garšvielas, labi sajauc, lai visi dārzeņi ir vienmērīgi pārklāti.
    • Liek cepampannā vienā kārtā, pārslaka citrona sulu, pārliek timiāna zariņus.
    • Liek uz grila vai krāsnī 200–220 grādu temperatūrā, cep apmēram 30 minūtes, līdz dārzeņi ir mīksti un apcepušies brūni.
    • Noņem no pannas, pārlaista kečupu, pārber žāvētas dzērvenes, drupinātus pekanriekstus un sakapātus zaļumus.

     

    Receptē noderēs arī:

     

    Materiāls sadarbībā ar:

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē