• Garšīgais kartupeļu biezenis ar sieru franču gaumē

    Kartupeļu biezenis
    Daina Lapiņa
    15. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Kartupeļu biezputra ir omulīgs ēdiens un tam ir neskaitāmas variācijas. Šī recepte ar nosaukumu aligot izceļas ar siera iemaisīšanu, kas biezeni padara vijīgi staipīgu un ļoti, ļoti garšīgu! Ir vērts pamēģināt, lai atkārtotu vēlreiz!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    3-4
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    30m
    2 vērtējumi
    5/5

    Vēl idejas:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē