• Gardās asuškasbiezpiena plācenīši latgaliešu gaumē!

    Biezpiena ēdieni
    Ilze Klapere
    19. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Asuškas ar griķu miltiem.
    Foto: Ieva Andersone
    Asuškas ar griķu miltiem.
    Tradicionāls latgaliešu ēdiens – ir receptes gan ar raugu, gan ar biezpienu. «Asuškas ir tie paši sirņiki – biezpiena plācenīši! Mana vecmāmiņa ir no Andrupenes, un viņas bērnībā asuškas mēdza sacept krietni daudz, lai varētu ēst visu nedēļu,» stāsta Jūlija Danilina no z/s «Liepkalns BIO», kur audzē zaļos griķus.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    5m
    Pagatavošana
    15m
    Kopējais laiks
    20m

    Vēl ēdieni ar griķiem:

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē