• Gardais šmorītis ar kāļiem, burkāniem un bekonu

    Kāļi
    Ilze Klapere
    1. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Jānis Kairis
    Ja garšo kāļi, šis ir lielisks ēdiens – izmaksā lēti, darba nav daudz, bet rezultāts ir sātīgs, vienkāršs ēdiens pusdienās vai vakariņās. Un – kāļi ir veselīgi! Burkāni neatpaliek, savukārt bekons, ķimenes un sīpoliņš piešķir labu, kreftīgu garšu.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    2
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m

    Vēl dārzeņu sautējumi:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē