Ja garšo kāļi, šis ir lielisks ēdiens – izmaksā lēti, darba nav daudz, bet rezultāts ir sātīgs, vienkāršs ēdiens pusdienās vai vakariņās. Un – kāļi ir veselīgi! Burkāni neatpaliek, savukārt bekons, ķimenes un sīpoliņš piešķir labu, kreftīgu garšu.
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Personas
2
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
30m
Sastāvdaļas:
1 kālis (ap 300 g)
2 nelieli burkāni
1 mazs sīpols
50 g bekona
krietna šķipsna ķimeņu
20 g sviesta
1 tējkarote kukurūzas cietes (var arī parastus miltus)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!