• Gardā gaileņu pastēte

    Sēņu ēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    10. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Matīss Markovskis
    Sasēņotās gailenes var pārvērst ne tikai mērcē, bet arī gardā un aromātiskā pastētē! Tā izcili garšo uz kraukšķīgas maizītes, ar medījuma gaļu, marinētām sēnītēm un arī ogām – arī, piemēram, mellenēm vai brūklenēm.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    30m
    4 vērtējumi
    5/5

    Izpildi testu!

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē