- Banānus nomizo un sablendē, pievienojot citrona sulu.
- Bļodā sakuļ olas ar cukuru, nepārtraucot kulšanu, pievieno kausētu sviestu un vaniļas ekstraktu, iemaisa sablendētos banānus.
- Uzmanīgi iemaisa ar sāli un cepamo pulveri sajauktus miltus.
- Maisa tikai tik daudz, lai viss ir sajaucies. Nedrīkst pārmaisīt!
- Mīklu pilda ar taukvielām ieziestā garenā kēksa veidnē, pēc patikas virsiņu var rotāt ar banāna šķēlītēm.
- Veidni liek krāsnī 180 grādu temperatūrā un cep 50 minūtes.
- Gatavību pārbauda, klaipiņa vidū iedurot koka irbulīti, – ja tas, ārā izvilkts, ir tīrs, maize gatava.
- Mazliet atļauj maizei padzesēties veidnē, tad izņem no tās.
Gardā banānu maize pret nogurumu un labam garastāvoklim

- Sarežģītība
- Vidēja
- Izmaksas
- Lēti
- Sagatavošanās
- 30m
- Pagatavošana
- 50m
- Kopējais laiks
- 1st 20m
- 4 vērtējumi
- 3.75/5