Cepampannas diametrs 26 cm, 3 cm augsta apmale
Katlā sakarsē eļļu, tajā pa daļām apgrozot apcep nelielos gabalos sagrieztu gaļu, līdz tā ir apbrūnējusi, pārkaisa sāli un piparus. Sēnes sagriež šķēlēs. Kad visa gaļa ir apcepta un no katla izņemta, pielej vēl eļļu un apcep sēnes. Liek klāt sasmalcinātu sīpolu un ķiplokus, apmaisot īsu brīdi cep, tad pārlej ar tomātu mērci, pielej 1/4 glāzes ūdens, uzvāra. Liek klāt apcepto gaļu un laurlapas, karstumu samazina un, reizēm apmaisot, gaļu lēni sautē mīkstu. Nogaršo, ja vajag, pieber vēl sāli un piparus, izņem laurlapas, padzesē un ledusskapī atdzesē pilnībā.
1. Daļēji atlaidinātas (daļēji tāpēc, ka pilnībā atlaidinātas ir grūti sagriežamas) mīklas plāksnītes pa diagonāli pārgriež, izveidojot trīsstūrus. Nolīdzina pamatnes.
2. 26 cm lielu cepamformu ar 3 cm augstu malu visapkārt gar malu izklāj ar mīklas trīsstūriem tā, lai to stūri klātos cits citam virsū, piespiežot tos salipina. Garie trīsstūri paliek brīvi karājoties visapkārt cepamformai.
3. Formu piepilda ar atdzesēto sautēto gaļu un sēnēm, virsmu nolīdzina.
4. Pārrīvē pusi siera.
5. Pa vienam trīsstūrus klāj pāri pildījumam, formas centrā to stūrus savienojot.
6. Pārklāto mīklu uzmanīgi pārsmērē ar olas dzeltenumu, kas sajaukts ar 1 tējkaroti ūdens.
7. Pīrāgam pārrīvē sieru, liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep aptuveni 30 minūtes, līdz pīrāga virsma ir skaisti zeltaina. Izceptu padzesē, pārkaisa ar zaļumiņiem pēc patikas un griež gabalos.