• Gaisīgais šokolādes muss

    Deserti
    Daina Lapiņa
    22. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Šokolādes muss
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Šokolādes muss
    Zīdains, gaisīgs un šokolādīgs. Šokolādes muss ir klasisks, pavedinošs deserts. Būsiet pārsteigti, cik vienkārša ir tā pagatavošana!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

     

    • Traukā karsta ūdens tvaikos izkausē gabaliņos salauztu šokolādi un sviestu.
    • Olu dzeltenumus atdala no baltumiem, sakuļ ar 1 ēdamkaroti cukura, sāli un vaniļu, pa daļām iemaisa kausēto šokolādi.
    • Olu baltumus saputo ar pārējo cukuru. 1–2 ēdamkarotes putotā baltuma iemaisa šokolādes un dzeltenumu maisījumā, tad uzmanīgi iemaisa pārējo.
    • Visbeidzot iecilā saputotu saldo krējumu un musu sadala deserta trauciņos.
    • Uzglabā ledusskapī.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē