- Katliņā uzkarsē 150 g saldā krējuma (neuzvāra), pievieno sakapātu balto šokolādi, maisot to karstajā krējumā izkausē. Atdzesē, uz pāris stundām noliek aukstumā.
- 22–23 cm lielas kūkas formas dibenu izklāj ar cepampapīru, to un formas malu viegli iesmērē ar sviestu.
- Olu baltumus atdala no dzeltenumiem, saputo, pa daļām berot klāt un pieputojot cukuru. Tad pa vienam iemaisa olu dzeltenumus.
- Miltus, mandeļu miltus, cieti un cepamo pulveri sajauc, iesijā un uzmanīgi iemaisa, mīklu nekuļot. Liek sagatavotajā formā, nolīdzina, krāsnī 175 grādu temperatūrā cep 30 minūtes.
- Atdzesētu pārgriež horizontāli 2 nevienādās daļās, virsējo daļu griežot biezāku. Apakšdaļu pārslaka ar 2 ēdamkarotēm ruma, virsējo daļu ar pirkstiem vai blenderī saberž drumstalās.
- Ar pirkstiem sadrupina arī 60 g mandeļu skaidiņu, iemaisa biskvīta drumstalās. Saputo 150 g krējuma, kopā ar 2–3 ēdamkarotēm ruma iemaisa biskvīta un mandeļu drumstalās.
- Saputo arī atvēsināto šokolādes krējumu – biezu un krēmīgu, uzmanīgi iemaisa pārējā masā. Plānā kārtiņā ar to pārklāj kūkas apakšdaļu, virsū citu pie citas kārto sagrieztas zemenes.
- Visu kupolveidīgi pārklāj ar krēmīgo masu. Kūku uz vairākām stundām vai, labāk, uz nakti liek ledusskapī savilkties.
- Tad saputo pārpalikušos 200 g krējuma ar 1–2 tējkarotēm cukura un vaniļas cukuru. Ja kūku paredzēts ilgāk uzglabāt, putojumam var pievienot krējuma biezinātāju.
- Putukrējumu biezā kārtā pārklāj kūkai, grezno ar pārgrieztām zemeņu pusītēm visapkārt kūkai, vidusdaļu pārkaisa ar mandeļu skaidiņām.