1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādu temperatūrai.
2. Tartes formu ietauko ar sviestu.
3. Sasmalcina cepumus un sajauc ar sviestu.
4. Līdzenā kārtā cepumu masu izlīdzina tartes formā.
5. Cep krāsnī aptuveni 4 minūtes vai līdz brīdim, kad pamatne kļūst viegli zeltaina.
6. Pagatavo pildījumu, bļodā sajaucot iebiezināto pienu ar svaigi spiestu citronu sulu un labi samaisot, līdz masa ir viendabīga.
7. Tartes formu ņem ārā no krāsns, formā lej iekšā citronu un iebiezinātā piena pildījumu. Liek atpakaļ krāsnī uz 5–7 minūtēm, līdz pildījums nedaudz sacietējis.
8. Cukuru un ūdeni liek katliņā un vāra, līdz izkūst cukurs un izveidojas cukura sīrups.
9. Bļodā lej olu baltumus un pieber nažagalu sāls. Puto, līdz izveidojas stingras putas. Nepārtraucot putošanu, tievā strūklā lēnām lej klāt cukura sīrupu, līdz veidojas spīdīgas un gaisīgas olbaltuma putas.
10. Ar karotes palīdzību no olbaltuma masas veido tādus kā vilnīšus, lai kūka iegūtu interesantāku tekstūru. Olbaltumu no virspuses apsvilina ar gāzes degli.
11. Ja deglis nav pieejams, kūku liek iepriekš uzkarsētā krāsnī aptuveni uz 5–8 minūtēm, lai apbrūninātu olu baltumus.
12. Atdzesē vismaz 30 minūtes un tad pasniedz. Kūka būs lieliska arī otrajā dienā, kad kārtīgi sastingusi un atdzisusi.