• French toast ar rudens avenēm un krēmu

    Deserti
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    19. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    French toast ar rudens avenēm un krēmu
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    French toast ar rudens avenēm un krēmu
    Grēcīgas, krēmīgas, saldas brokastu maizītes īpašiem brīvdienu rītiem. Rudens avenes šajā buķetē piešķir patīkamu svaigumu un sulīgumu.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    45m
    • Krēmsieru, pūdercukuru, citrona miziņu un vaniļu samaisa. Nepārcenšas, citādi krēmsiers kļūs šķidrs.
    • Dāsni apziež divas baltmaizes šķēles, vienai no tām virsū liek avenes. Saliek kopā sendvičā.
    • Lēzenā bļodā sakuļ olu, pienu, kanēli un cukuru.
    • Sendvičus no abām pusēm iemērc sakultajā masā.
    • Pannā uz vidēji lielas liesmas izkausē kārtīgu ēdamkaroti sviesta, līdz tas nupat, nupat sabrūnēs, tad sendvičus no abām pusēm apcep zeltaini brūnus.
    • Pasniedz pārkaisītus ar aveņogām un pūdercukuru.
    • Pilnai laimei var pārslacīt arī kļavu sīrupu.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē