Šīs kūkas princips ir elementārs un tāpēc tā izdodas visiem un vienmēr. Olas iesit traukā, nosver (neaizmirsti atskaitīt bļodiņas svaru!) un tad pievieno tieši tikpat daudz cukura, sviesta un miltu!
Iveta Dzērve
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
40m
Kopējais laiks
1st
4 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
3 olas (šajā gadījumā tās svēra 170 gramu)
170 g cukura
170 g sviesta
170 g miltu
3 g cepamā pulvera
vaniļas ekstrakts vai sēkliņas no vienas vaniļas pāksts
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!