• FOTORECEPTE: Uzņēmējas Binnijas Ārbergas pildītās forelītes. Ātri un vienkārši!

    Zivju galds
    Santa.lv
    Santa.lv
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No uzdevniecības SIA "Žurnāls Santa" arhīva
    Lielisks veids, kā pagatavot zivis! Tās izdodas bagātīgas, sulīgas un ļoti, ļoti garšīgas. Turklāt – pagatavošana nemaz nav ilga vai sarežģīta. Konkrētās forelītes ir nelielas, katra tieši vienai personai, bet šādi var pildīt arī vienu lielāku zivi.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    40m
    Kopējais laiks
    1st
    1 vērtējums
    5/5

    Ja nopērk jau iztīrītas zivis, pavisam ērti! Ja ir veselas, tās rūpīgi iztīra un nomazgā zem tekoša ūdens.

     

    Cepešpannā ieklāj cepamo papīru, uz tā liek zivis, kārtīgi ierīvē ar sāli un atstāj, lai ievelkas.

     

    Kamēr zivtiņas sālās, gatavo pildījumu. Bļodā ber ciedru riekstus (ja izmanto citus riekstus, tos sakapā sīkāk), pievieno rupji sagrieztu sīpolu, sagrieztus lociņus, dilles, rozmarīna skujiņas. Pievieno sasmalcinātus ķiplokus, sāli, piparus un visu samaisa.

     

    Pilda zivis. Vispirms visā zivs garumā iekšā saliek mazas sviesta piciņas, tad ņem sagatavoto pildījumu un liek zivīs.

     

    Pārpalikušo pildījumu pārkaisa forelēm un pārslaka ar olīveļļu. Liek pannu 185 grādos sakarsētā cepeškrāsnī un cep 40 minūtes. Pašās beigās var palielināt temperatūru, lai zivis apbrūninās un ir kraukšķīgākas.

     

    Citas slavenību receptes:

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē