Sagriež ripiņās sīpolu, katru ripiņu sadala gredzenos, kurus apcep olīveļļā viegli brūnus. Atstāj, lai atdziest.
Vistas fileju sagriež gabalos un liek cepties. Pielej mazliet ūdens un pievieno nedaudz garšvielu. Kad ūdens iztvaikojis, apcep fileju gaiši brūnu.
Tomātu un banānu sagriež gabaliņos un pievieno vistai. Visu sautē, līdz banāni un tomāti ir gandrīz izšķīduši.
Sagriež kubiciņos sieru un uzber vistas, tomātu un banānu masai.
Tortiljas plāksnes liek uz atsevišķas pannas un zem vāka izkarsē. Lai piešķirtu tām intensīvāku garšu, apakšā paliek iepriekš apceptos sīpolus.
Uz siltas tortiljas plāksnes ziež karija mērci.
Uzklāj salātlapu, liek pildījumu un visu satin kopā.
Dekorē ar sīpoliem un bauda!