• FOTORECEPTE: Pildīta vistas fileja un 4 pildījumu varianti

    Soli pa solim
    Daina Lapiņa
    13. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pildīta vistas fileja
    Foto: Gvido Kajons
    Pildīta vistas fileja
    Pildīta vistas fileja izskatās un garšo eleganti, taču recepte patiesībā ir ļoti vienkārša. Šādi pagatavota, fileja būs īpaši mīksta, sulīga un aromātiska. Sātīga maltīte gan ikdienai, gan svētkiem!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    2
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    25m
    Pagatavošana
    25m
    Kopējais laiks
    50m
    2 vērtējumi
    5/5

    Varianti pildījumam:

    • Ar sēnēm. 200 g šampinjonu sacep ar sīki sagrieztu 50 g bekona un sakapātu ķiplokdaiviņu, samaisa ar sakapātiem zaļumiem pēc izvēles, 50 g rīvēta siera un sāli, pipariem.
    • Ar zilo sieru. 60 g zilā pelējuma siera sadrupina, pievieno sīki sakapātus pētersīļus, 40 g rikotas siera, 50 g sasmalcinātu valriekstu, sāli un piparus pēc garšas, visu samaisa.
    • Ar fetas sieru. 60 g fetas siera sadrupina un rūpīgi samaisa ar svaigām, sīki kapātām piparmētrām, sasmalcinātu ķiplokdaiviņu un nedaudz piparu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē