Pildīta vistas fileja izskatās un garšo eleganti, taču recepte patiesībā ir ļoti vienkārša. Šādi pagatavota, fileja būs īpaši mīksta, sulīga un aromātiska. Sātīga maltīte gan ikdienai, gan svētkiem!
Ar sēnēm. 200 g šampinjonu sacep ar sīki sagrieztu 50 g bekona un sakapātu ķiplokdaiviņu, samaisa ar sakapātiem zaļumiem pēc izvēles, 50 g rīvēta siera un sāli, pipariem.
Ar zilo sieru. 60 g zilā pelējuma siera sadrupina, pievieno sīki sakapātus pētersīļus, 40 g rikotas siera, 50 g sasmalcinātu valriekstu, sāli un piparus pēc garšas, visu samaisa.
Ar fetas sieru. 60 g fetas siera sadrupina un rūpīgi samaisa ar svaigām, sīki kapātām piparmētrām, sasmalcinātu ķiplokdaiviņu un nedaudz piparu.
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!