• FOTORECEPTE: Klasiskā medus kūka soli pa solim

    Fotoreceptes
    Kristīne Vilīte
    Kristīne Vilīte
    27. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Medus kūka
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Medus kūka
    Kūka, kas pati kūst mutē un atstāj tik patīkamu medus pēcgaršu ar citrona noti! Lai medus kūka būtu izcili garšīga, svarīgi ir to vairākas stundas (ideāli, ja 12) noturēt ledusskapī, lai visas garšas kārtīgi savelkas.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    28 cm diametra kūka
    Izmaksas
    Vidējas
    6 vērtējumi
    5/5

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē