• FOTORECEPTE: Kartupeļu pankūkas 3 garšīgos variantos! Treneres Ineses Ļubinskas iecienītā recepte

    Fotoreceptes
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    «Patiesi labas kartupeļu pankūkas izdodas tikai rudenī un ziemā, jo pavasarī pērnie kartupeļi vairs nav tik garšīgi, savukārt vasarā jaunie, vēl nenobriedušie – pārāk ūdeņaini,» – kartupeļu pankūku recepte Ineses dzimtā nodota no paaudzes paaudzē, šad tad papildinot ar jaunām variācijām. Šoreiz trīs variācijas, bet pamatmasa visām viena.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    25m
    Kopējais laiks
    40m
    3 vērtējumi
    5/5

    Sasmalcina kartupeļus smalkās skaidiņās ar rīvi, kombainu vai smalcinātāju.

     

    Pievieno olas, samaisa.

     

    Iesijā miltus un iecilā tos mīklā.

     

    Pankūku pamatmasa ir gatava. Tagad var pievienot papildu sastāvdaļas – piemēram, trešdaļā masas iemaisa 2 ēdamkarotes ar dakšiņu saspaidītu biezpienu (tas padarīs pankūkas mīkstākas), otrai trešdaļai pievieno sīki sakapātas dilles (šīs pankūkas izcili labi garšo ar lasi!), bet kartupeļu masas atlikumam – gabaliņos sagrieztu cauraudzīti. Tad pa nelielam masas daudzumam liek kārtīgi sakarsētā eļļā pannā un cep no vienas, tad no otras puses, līdz pankūkas kļūst zeltainas.

     

    Pasniedz ar skābu krējumu un citām piedevām pēc izvēles. Labu apetīti!

    Citas pankūku receptes:

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē