Katliņā liek 70 g sviesta, pievieno pienu un cukuru, pasilda, kamēr sviests izkūst. Tad atdzesē remdenu, pievieno raugu un maisot izšķīdina.
Bļodā ieber miltus un samaisa ar šķipsniņu sāls. Pievieno olas dzeltenumus un citrona miziņu. Pamazām lej klāt pienā izšķīdināto raugu un iemīca miltos – kamēr mīkla brīvi atlec no bļodas malām. Tad to apsedz ar vāku un ievieto karsta ūdens peldē.
Apmēram pēc 30 minūtēm mīkla būs uzrūgusi – to vēlreiz izmīca uz miltiem nokaisītas virsmas un tad izveltnē 40 × 30 cm lielā taisnstūrī.
150 g auksta sviesta sarīvē plānās skaidiņās un noklāj ar tām pusi no mīklas taisnstūra, atstājot visapkārt 1 cm brīvu maliņu. Tad brīvo mīklas pusi pārliek pāri ar sviestu noklātajai un cieši saspiež malas.
Pārkaisa miltus un izveltnē 40 × 50 cm lielumā, pēc tam vienu mīklas malu ieloka līdz vidum, bet otru pāri – tā, lai no mīklas taisnstūra izveidotos apmēram trešdaļa. To uzliek uz dēlīša, kas pārklāts ar cepampapīru, un uz 15 minūtēm ievieto ledusskapī. Tad atkal mazliet pārkaisa ar miltiem un izveltnē 40 × 80 cm lielu taisnstūri.
Bļodā samaisa cukuru ar kanēli, mīklas virspusi pārziež ar aukstu ūdeni un pārkaisa ar kanēļcukuru biezā kārtā.
No īsākās mīklas malas veļ rullīti, kuru pēc tam sagriež 10 daļās.
Tad katram gabaliņam ar gludu naža vai karotes kātu vidū iespiež, lai mīklas kārtiņas smuki izplešas uz abām pusēm.
Maizītes brīvi izkārto uz pannas un liek 180–200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī, cep 15 minūtes.