Par galvenajiem projekta pavāriem kļuva blogeri Andrejs Černuckijs, Vadims Guivans un dziedātājs, populārās dziesmas Karantin (Карантин) autors Aleksejs Blaževičs.
Blogeriem vajadzēja vairāk nekā diennakti, lai pabeigtu salātus. Salātu pagatavošanai, pavāri izmantoja 70 kilogramus doktordesas, 25 kilogramus zaļo zirnīšu, 115 kilogramus kartupeļu, 30 kilogramus marinēto gurķīšu, 15 kilogramus majonēzes, 150 olas un 30 kilogramus burkānu. Beigās salātu svars sasniedza 305 kilogramus.
Salāti tika ievietoti koka kublā, kur parasti notiek pirts procedūras. Par visa procesa finālu kļuva blogeru peldēšana kublā ar olivjē salātiem. Ēdiena idejas autors ir Fam3House Rīgas tiktok mājas līdzdibinātājs Romans Nozdrins.
«Ārā ir ļoti auksti, visi ceļi pilni ar sniegu un cilvēki atkal gaida jaunus ierobežojumus. Mēs izdomājam atgādināt visiem par gaidāmiem svētkiem un uzstādīt vislielāko olivjē salātu rekordu Latvijā,» stāsta Romans.
Populārākie raksti